Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen

Vertaling van deze pagina:

nl:start

Technologie voor persoonlijke groei en innovatie

Dit zijn de links en bronnen die horen bij Dirk Jan Buter's Magazine. Hier vind je nuttige informatie over technologie voor persoonlijke ontwikkeling. We schrijven over nieuwe en toekomstige technologieën. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer biohacking, kunstmatige intelligentie, cryonics, gekwantificeerde zelf, virtual reality en meer.

Dirk Jan Buter's Tijdschrift

Het Magazine van Dirk Jan Buter gaat over technologie voor persoonlijke ontwikkeling. Het bevat verhalen van leden, interviews met experts en innovators, tutorials en recensies van producten en diensten, bronnen en discussies over veilig en ethisch gebruik van technologie. Het magazine richt zich op biohacking en kunstmatige intelligentie, maar ook op quantified self, cryonics, virtual reality en meer. Het biedt technologieliefhebbers de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende wereld van technologie en de ideeën en innovaties die daarmee gepaard gaan.

Word lid van onze Patreon!

Evenementen

We organiseren terugkerende evenementen gewijd aan het verkennen van de opwindende nieuwe en toekomstige technologieën die ons leven en onze wereld veranderen. Dit evenement behandelt dezelfde onderwerpen als het tijdschrift en hoe deze ons leven en onze wereld beïnvloeden. Ga met ons mee terwijl we de potentiële implicaties van deze nieuwe technologieën bespreken en bespreken en hoe we ze in ons voordeel kunnen gebruiken. We kijken ernaar uit je te zien op de evenementen meetup.com!

De onderwerpen

Netwerk

nl/start.txt · Laatst gewijzigd: 2024/01/26 21:33 door dirkjan