Dirk Jan Buter's
Aspiring Innovators Magazine

donderdag 4 april 2024

David Ishee's ongelooflijke reis van Mississippi naar de wereld

David Ishee is een hondenfokker, oorspronkelijk uit Mississippi, die voor het eerst in de schijnwerpers kwam, in 2016, toen hij besloot Mastiff-puppy's te biohacken, om ze te laten gloeien in het donk...

Inhoudsopgave

Verwelkom en open een nieuwe wereld en ontdek haar geheimen!

Mijn interesse in de wereld en technologie, bracht mij ertoe dit tijdschrift te starten. Mijn naam is Dirk Jan Buter en ik droom al mijn hele leven van een andere en betere wereld. Ik neem niet alles als vanzelfsprekend aan en doe mijn onderzoek. Waar loop ik tegen aan? Wat kan er verbeterd worden? Waar hebben wij allemaal profijt van?

Dyslexie weerhoud mij niet

Technologie kan een stap zetten naar een betere wereld. Ik ben sociaal en meelevend, en pik veel signalen op uit mijn omgeving. Deze signalen vormen de leidraad voor het schrijven van de artikelen in dit magazine.

Ondanks mijn dyslexie laat ik mij niet ontmoedigen! Tegenwoordig kan iedereen journalist worden, dankzij alle tools die de technologie biedt. Een spellingcontrole (LibreOffice en Google) en kunstmatige intelligentie (Grammarly en ChatGPT) helpen mij om fouten in de tekst op te sporen.

Omarmen van de toekomst

Kunstmatige Intelligentie is dan ook een van de onderwerpen die veelvuldig aan bod komen in dit magazine. Er bestaan nog steeds enkele misverstanden en angsten over deze nieuwe manier van werken. We vinden alles wat nieuw is een beetje eng, al is dat meestal ongegrond.

Wij omarmen kunstmatige intelligentie en verwelkomen het met open armen. Zozeer zelfs dat we soms kunstmatige intelligentie gebruiken om voor het tijdschrift te werken, maar toch houden we van het authentieke handwerk, dus schrijven we de meeste artikelen zelf. Het niet inzetten van kunstmatige intelligentie is een gemiste kans.

Grenzen verkennen

We bespreken biohacking ook vaak als onderwerp. Biohackers veranderen zichzelf met genetische modificatie en stellen hun gezondheid centraal in hun levensstijl. Ze experimenteren met voeding en technologie om hun lichaam te verbeteren of gezonder te maken. Soms is er geen andere reguliere optie beschikbaar voor hun genezing. Biohackers accepteren het niet snel als het niet anders kan en doen hun onderzoek.

Samen met deze twee genoemde onderwerpen gaat het over cryonics, virtual reality, quantified self en andere onderwerpen die passen onder technologie voor persoonlijke ontwikkeling. Dus nieuwe en toekomstige technologieën voor persoonlijk gebruik.

Verbinden

Naast het magazine, organiseren we evenementen in Amsterdam, Groningen, Zwolle en Nijmegen om gelijkgestemden te ontmoeten. De mogelijkheden zijn verschillend, vaak met presentaties, netwerkmomenten en een leuke activiteit.

Onafhankelijk en eerlijk

In dit magazine proberen we zo onafhankelijk mogelijk te zijn met een mix van observaties, ideeën, meningen en toekomstvisies. Gebruik je gezond verstand en lees het hier en daar met een korreltje zout. Toch doen wij ons uiterste best om een eerlijk magazine te maken.

Een nieuwe wereld

Technologie levert een positieve bijdrage aan de wereld en het leven van mensen. Dus doe mee en laat je inspireren! We hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat Dirk Jan Buter's Magazine jouw waardevolle hulpbron zal zijn. Verwelkom en open een nieuwe wereld en ontdek haar geheimen!

Wie is Dirk Jan Buter?

Dirk Jan Buter is 44 jaar oud en woont in Zwolle, Nederland. Hij is getrouwd en heeft een zevenjarige dochter. Hij was ongeveer acht jaar freelance softwareontwikkelaar. Hij probeerde een radiostation voor gehandicapten op te richten. Die poging was zowel een succes als een mislukking. Succes in de manier waarop het gehandicapten hielp, een mislukking omdat hij het niet lang vol kon houden. Dat deed hij met veel plezier, ongeveer een jaar lang.

Hij heeft zich aangemeld voor cryonics, wat betekent dat hij na zijn dood zijn lichaam wil invriezen in vloeibare stikstof, in de hoop dat hij later, als de technologie klaar is, zijn leven kan voortzetten nadat zijn lichaam is gerepareerd.

Hij schrijft een boek over zijn leven en ervaringen, zijn focus op de strijd tegen ziekte, zijn reis om ondernemer te worden en zijn toekomstvisie.

Hij organiseert regelmatig meetups over technologie voor persoonlijke ontwikkeling en is te vinden in Amsterdam, Groningen, Zwolle en Nijmegen.

Daarnaast is hij net begonnen met Dirk Jan Buter's Magazine, waar hij tech-enthousiastelingen wil inspireren en kennis wil delen op het gebied van biohacking, kunstmatige intelligentie en meer. Het magazine bestaat uit verhalen van leden, interviews met experts en innovators, tutorials en recensies.

Doe mee!

Sluit je aan bij onze discord-server, doe mee en ontdek de geheimen van het leven! Je bent hierbij uitgenodigd!

Nieuwste

Vergroot je kennis met onze voordelige abonnementen!

Word lid en krijg toegang tot het volledige archief, bonuscontent, digitale kopie van elk nummer en/ of een papieren versie per post, een uitgebreidere collectie artikelen en/ of video's over technologie voor persoonlijke ontwikkeling. Kies één van de abonnementen die het beste bij jouw situatie past.

Contactpersoon & Advertentieverkoop: Dirk Jan (+31628860414)
Eindredactie: Dirk Jan
Redactie: Dirk Jan Lotte (AI) Of zie de bijschriften bij de artikelen.
Fotografie: Dirk Jan Lotte (AI) Of zie de bijschriften bij de foto's.