Radiostation Het Artiestenparadijs gaat in september van start. Oprichter Gerwin Schuurman, die in 2018 een beroerte kreeg, laat dat niet in de weg staan. Hij ging door het oog van de naald en kwam er veel sterker uit. Natuurlijk is zijn linkerarm verlamd en loopt hij korte afstanden met een kruk, maar hij is een doorzetter! Er is veel belangstelling getoond voor zijn station. Hij heeft al meerdere ervaren DJ’s weten te strikken om bij hem te komen draaien. “Wat ik nog moeilijk vind, is mijn grenzen goed bewaken”, zegt Gerwin, “maar dat lukt mij gelukkig steeds beter”, vervolgt hij. Tijdens zijn herstel was het best moeilijk. “Je hebt dan het gevoel dat je teruggaat naar je babytijd.” Hij is afhankelijk geworden van hulp, maar hij kan nog steeds radio maken als de beste! “Dat is voor mij de bijdrage die ik lever aan samenleving. Het Artiestenparadijs gaat iets prachtigs worden, daar kan ik mijn passie in kwijt. Daarnaast wil ik met mijn station startende muzikanten en bands helpen om bekender te worden.”

Voor meer informatie over dit initiatief kunt u contact opnemen met Gerwin Schuurman via Facebook: https://m.me/artiestenparadijs

dirkjan

I am a software developer and started with The New Internet, which is an expression of my view of the modern internet. It’s web hosting and an off-gird domain service and more. With programming I like to focus on audio and video applications, but also on video games, 3D, VR and virtual worlds.

I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published.