I am a software developer and started with The New Internet, which is an expression of my view of the modern internet. It’s web hosting and an off-gird domain service and more. With programming I like to focus on audio and video applications, but also on video games, 3D, VR and virtual worlds.

I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.

Dirk Jan Buter

Ik ben een softwareontwikkelaar en ben begonnen met Het Nieuwe Internet, wat een uiting is van mijn kijk op het moderne internet. Het is webhosting en een off-gird domeinservice en meer. Met programmeren richt ik me graag op audio- en videotoepassingen, maar ook op videogames, 3D, VR en virtuele werelden.

Ik ben 42 jaar oud en getrouwd met Puja. We hebben samen een dochtertje van 5 jaar. Ik heb een brede interesse en de onderwerpen waar ik over schrijf gaan over mens, techniek en milieu. Ik vlog ook over mijn leven.

Dirk Jan Buter

dirkjan

I am a software developer and started with The New Internet, which is an expression of my view of the modern internet. It’s web hosting and an off-gird domain service and more. With programming I like to focus on audio and video applications, but also on video games, 3D, VR and virtual worlds.

I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published.